Sector

Openbaar bestuur

Vragen?

Neem contact op met Dries Bartelink

dries@argumentenfabriek.nl
+31 6 204 89 745
Meer over Dries Bartelink

Hoe maken we beleid dat werkt en draagvlak heeft bij onze inwoners? Hoe creëren we overzicht en inzicht bij complexe maatschappelijke vragen? Wat is nodig om de democratie en het openbaar bestuur in Nederland te versterken? De Argumentenfabriek brengt wijdlopige discussies terug tot de kern, maakt argumentatie helder en verricht het denkwerk dat nodig is zodat het Rijk, provincies, gemeenten en waterschappen weloverwogen kunnen besluiten.

Vragen?

Neem contact op met Dries Bartelink

dries@argumentenfabriek.nl
+31 6 204 89 745
Meer over Dries Bartelink

Voorbeeldthema’s binnen de sector

De sector Openbaar bestuur houdt zich onder andere bezig met de volgende thema’s:

Voorbeeldprojecten uit de sector

Ervaringen uit de sector

Onze opdrachtgevers

Onze klanten zijn groot en klein en komen uit heel Nederland, van Groningen tot Vlissingen. Zo werken we voor alle ministeries, voor provincies en waterschappen en voor tientallen gemeenten zoals voor de vier grote steden, G40-steden zoals Apeldoorn, Dordrecht, Groningen, Oss, Schiedam en Zwolle, maar ook voor kleinere gemeenten zoals Bergen (NH), Stichtse Vecht en Waterland. Ook doen we opdrachten voor gemeentelijke samenwerkingsorganisaties en koepelorganisaties zoals de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, het Nederlands Genootschap van Burgemeesters en de Vereniging van Gemeentesecretarissen.

Vragen?

Neem contact op met Sanne Roessingh

sanne@argumentenfabriek.nl
+31 20 412 40 01
Meer over Sanne Roessingh

Voorbeeldproducten uit de sector

Interesse in ons aanbod voor raadsleden?

Samen helder denken voor tastbaar resultaat. Dat is de missie van De Argumentenfabriek. De fabriek leidt het denkwerk van mensen en organisaties in goede banen zodat zij gefundeerde beslissingen nemen. Dit doen we ook graag voor raadsleden.