Sectoren en thema’s

Onderwerpen kunnen te specialistisch zijn om als generalist het denkwerk goed te kunnen begeleiden. Daarom werken bij de fabriek specialisten die veel ervaring hebben met vraagstukken uit deze specifieke sectoren.

Een aantal voorbeeldprojecten

Denkbegeleiding, dat is ons werk. Klinkt eentonig, maar in de praktijk is de variëteit fascinerend groot.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Onze diensten

 • Denkwerk

  Meer lezen

  Stevig denkwerk voor grip op complexe vraagstukken. Met onze unieke denksessies bieden we overzicht in ingewikkelde problemen, brengen we opties in kaart, benutten we de kennis van je collega’s en bouwen we aan draagvlak voor beslissingen.

 • Denkacademie

  Meer lezen

  De Denkacademie is hét trainingsbedrijf voor helder denken. Als trainingentak van De Argumentenfabriek helpen we onze klanten grip te krijgen op hun complexe vraagstukken. Investeer in je denkkracht. Voor beter en sneller resultaat, minder stress en meer plezier.

 • Denktanks

  Meer lezen

  De fabriek is oprichter en onderdeel van verschillende denktanks en platformen. Vanuit de samenwerking met klanten valt het ons regelmatig op dat er op een gebied een bepaald gebrek aan kennis, inzicht of visie bestaat. Wij nemen dan het initiatief om een diverse groep partijen uit een sector bij elkaar te brengen, om zo in deze leemte te voorzien.

Onze klanten aan het woord