Informatiekaart Circulaire economie

We willen op weg naar een circulaire economie. Maar wat is dat eigenlijk? En wat kan een mkb-bedrijf ermee? Circulaire economie is een abstract containerbegrip dat we op de Informatiekaart Circulaire economie ontrafelen en concreet maken. Het geeft de kern weer van de definitie, uitgangspunten en argumenten voor mkb’ers die aan de slag willen met circulariteit.

Relevante fabriekers

Jaar

2015

Over dit project

Je hoort het vaak: Nederland circulair in 2050. Maar wat betekent dit eigenlijk? Wat houdt dit in voor mkb-bedrijven? Weinig mensen weten de vertaalslag te maken naar hun eigen bedrijf. MVO Nederland wil dit veranderen en de circulaire economie dichterbij bedrijven brengen. Daarom maakten we samen met hen en de denkkracht van deskundigen en mkb’ers deze Informatiekaart.
Het doel? Om in één oogopslag het paraplubegrip ‘circulaire economie’ te verduidelijken. De kaart geeft een compact overzicht van principes, doelen en werkwijzen van de circulaire economie. Hierdoor wordt het begrip toegankelijk en kunnen mkb’ers er zelf mee aan de slag in hun bedrijf.

Kunnen we jouw organisatie helpen bij het werken aan de circulaire economie?

Bel of mail met Talitha Koek.