Denkacademie

Investeer in je denkkracht. Je leert bij ons alles wat je nodig hebt voor helder denkwerk. Voor beter en sneller resultaat, minder stress en meer plezier.

Wat is de Denkacademie?

De Denkacademie is hét trainingsbedrijf voor helder denken. Als trainingentak van De Argumentenfabriek helpen we onze klanten grip te krijgen op hun complexe vraagstukken. We bieden toegankelijke en visuele denkmodellen, maatwerk gericht op de eigen praktijk en de beste trainers. En dat loont. Want met een fundament van helder denkwerk kun je beter samenwerken, beter communiceren en betere besluiten nemen. En het scheelt nog tijd ook. Onze trainingen zijn er voor alle organisaties en mensen die veel met hun hoofd werken. Wil je samen met collega’s investeren in jullie gezamenlijke denkkracht? We ontwerpen samen een programma, variërend van een workshop van twee uur tot een zevendaagse leergang. Van één op één coaching tot een zaal vol. Van argumenteren tot het scenariodenken.

 

De trainingen van de Denkacademie zijn vrijgesteld van BTW in verband met CRKBO-registratie.

Vragen?

Neem contact op met Shaun Lednor

shaun@denkacademie.nl
+31 20 412 4001
Meer over Shaun Lednor

Aankomende trainingen

Onze missie

De Denkacademie helpt mensen helder denken voor goede en snelle resultaten. Dit is onze missie, vanuit de overtuiging dat helder denken de wereld beter maakt. Wij geven mensen visueel denkgereedschap zodat ze betere beslissingen kunnen nemen. Wil je grip krijgen op een complex vraagstuk? Snel tot een weloverwogen beslissing komen? Denkfouten herkennen en voorkomen? Met infographics een verhaal vertellen? Dan ben je bij De Denkacademie aan het juiste adres. De Denkacademie leert professionals helder na te denken. Wie helder denkt, krijgt overzicht over complexe problemen en kan betere beslissingen nemen.

Ons verhaal

In 2009 richtten Kees Kraaijeveld en Suzanne Weusten samen De Denkacademie op, de opleidingentak van De Argumentenfabriek. De aanleiding hiervoor was dat de klanten van De Argumentenfabriek vroegen: kunnen jullie ons leren om helder te denken en informatie te visualiseren? Kees en Suzanne schreven De gids voor helder denken: nooit meer de weg kwijt in je brein. Op basis daarvan maakten ze een programma voor een training Helder Denken. Inmiddels hebben we honderden professionals getraind bij meer dan veertig bedrijven en organisaties: van de Autoriteit Financiële Markten tot en met KLM , en van ING bank tot en met RTL Nederland.

Ervaringen van oud trainees

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Leerresultaten