Fabrieker

Dries Bartelink

Chef Openbaar bestuur

Overzicht van complexe vraagstukken, beter beleid, duidelijke debatten, grondig draagvlak, weloverwogen besluitvorming, effectieve communicatie en beter opgeleide medewerkers. Het is greep uit de voordelen van ons werk voor overheden. Als Chef Openbaar bestuur zet ik mijn kennis, kunde en ervaring graag in om bestuurders en ambtenaren te helpen met helder denken.

Binnen De Argumentenfabriek ben ik sinds januari 2017 verantwoordelijk voor de sector Openbaar bestuur en leid ik projecten voor onder meer gemeenten, provincies en ministeries. Hierbij put ik onder meer uit mijn ervaring als strateeg bij een ministerie, bestuursadviseur bij de gemeente Amsterdam en als raadslid in Naarden. Naast mijn werk voor De Argumentenfabriek ben ik voorzitter van de Rekenkamercommissie van de gemeente Haarlemmermeer.

In mijn aanpak combineer ik graag inhoud èn proces. Het samen met interne en externe belanghebbenden doorlopen van een denkproces verhoogt de kwaliteit van het eindresultaat en het draagvlak ervoor. En niet onbelangrijk: het is nog leuk ook!

Wil jij weten wat De Argumentenfabriek voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met me op. Ik denk graag met je mee!

Dries Bartelink werkte mee aan: