Zó werkt de zorg trainingen en masterclasses 

Hoe werkt de zorg nou eigenlijk? En hoe kunnen we de zorg (ont)regelen? Je kan bij ons trainingen en masterclasses volgen over thema’s in en om de zorg. Hierin maken we gebruik van denkgereedschap, en onze kennis over (onderdelen van het) zorgstelsel. 

Over deze projecten 

Wil je beter begrijpen hoe het zorgstelsel in Nederland werkt? Wil je snappen hoe jouw werk zich verhoudt tot dat van anderen in de zorg? En wil je meer zicht hebben op samenwerkingspartners in jouw sector? Of ben je geïnteresseerd in hoe de zorgverzekering in Nederland is geregeld? Voor antwoord op al deze (en meer) vragen kun je terecht in een van onze trainingen en masterclasses, online en op locatie.  

Leren hoe je zélf en met collega’s onnodige regels in de dagelijkse zorgpraktijk kan schrappen of voorkomen? Dat leer je in de de e-learning en driedaagse training ‘Ontregelaar in de zorg’. VWS  maakt dit mogelijk en hierom is deelname voor jou kosteloos.  

We denken graag met je mee hoe we het beste tegemoet kunnen komen aan de leerdoelen van jouw team of organisatie. Hiervoor maken we een training of masterclass op maat.  Denk aan ‘helder beleid maken voor de zorg’, ‘lobby en netwerken in de public health’, ‘Zó werkt het sociaal domein voor raadsleden’, of ‘ontregelen binnen het ziekenhuis’. 

Training Ontregelaar in de zorg 

Er is een gloednieuwe driedaagse training: Ontregelaar in de zorg! Zélf leren hoe je met collega’s onnodige regels in de dagelijkse praktijk kan schrappen, vereenvoudigen of voorkomen? Kijk dan hier voor meer informatie, trainingsdagen en de brochure.

Aanmelden voor een Zó werkt de zorgtraining? 

“Bedankt voor de interessante training. Het boek heb ik inmiddels naast me liggen. Die twee samen gaan me heel erg in mijn werk helpen, heel fijn!”

Deelnemer training Zó werkt de zorg

Meer weten over onze trainingen, masterclasses of maatwerk aanpak?

Neem dan contact op met Lisanne van Eersel, senior Zorg en welzijn