Training

Zó werkt publieke gezondheidszorg

Locatie

Op locatie

Duur

1 dagdeel, van 9.30 – 12.30 of van 13.30 tot 16.30

Relevante fabriekers

Beschikbare data

Nog plek(ken) beschikbaar


Wil je beter begrijpen wat publieke gezondheidszorg is? Wil je weten wat de Wet publieke gezondheid zoal regelt en hoe dit zich verhoudt tot andere zorgwetten? Vraag je je af welke plek preventie heeft in ons zorgstelsel en welke partijen hierin een rol in spelen? Dan is de training Zó werkt publieke gezondheidszorg echt iets voor jou.

Deze training kan eventueel ook online worden gegeven.

Relevante fabriekers

Beschikbare data

Nog plek(ken) beschikbaar


De training is voor professionals die in en om de (publieke gezondheids)zorg werken: gezondheidsbevorderaars, leefstijlcoaches, praktijkondersteuners, beleidsmakers en adviseurs. We nemen je in vogelvlucht mee door het stelsel van publieke gezondheidszorg. We kijken naar de taak van de GGD en natuurlijk komt ook de bestrijding van covid-2019 aan bod. Om de opgedane kennis toe te passen op jouw eigen situatie, oefenen we met casuïstiek en met onze denkmodellen. Het resultaat: Je kent de basis van het stelsel voor publieke gezondheidszorg en je weet de weg om jouw doelen daarbinnen te bereiken.

Na het volgen van deze training ben je in staat om:

 • De plek van publieke gezondheidszorg in ons zorgstelsel uit te leggen
 • Jouw doelen helder te formuleren
 • De weg te vinden naar (samenwerkings)partners in preventie

Vragen?

Neem contact op met Gertrude van Driesten

gertrude@argumentenfabriek.nl
+31 6 8157 1092
Meer over Gertrude van Driesten

Programma

Praktische informatie

 • Doelgroep

  Deze training is geschikt voor iedereen die betrokken is bij volksgezondheid, preventie, sociaal domein en bestrijding van covid-19. Denk aan gezondheidsbevorderaars, leefstijlcoaches, beleidsmakers en adviseurs. Zowel  bij (semi)publieke organisaties zoal als private partijen.

 • Lesmateriaal

  Bij deze training ontvang je na afloop kosteloos het e-boek Zó werkt publieke gezondheidszorg, of naar keuze een ander e-boek uit de serie van Platform Zó werkt de zorg.

   

 • Onze trainers

  Deze training komt tot stand in samenwerking met Platform Zó werkt de zorg. De trainers hebben meerdere boeken op hun naam staan die zijn uitgegeven namens Platform Zó werkt de zorg.

 • Incompany

  Deze training is op aanvraag, zowel in de basisvariant of als maatwerktraining. Ook voor bestuurders, managers en toezichthouders. Neem contact met ons op over de mogelijkheden, we maken graag een passend voorstel.