Fabrieker

Franziska Lensen

Senior Zorg en welzijn

Ik word er blij van om de (zorg-)wereld steeds beter te begrijpen en begrijpelijk te maken voor anderen. Mijn doel? Een bijdrage leveren waarmee de samenleving echt vooruit kan. Bij De Argumentenfabriek kan ik dat op een manier die heel goed bij mij aansluit: door kritisch door te vragen dichterbij de kern van een vraagstuk te komen, en er vervolgens een praktische invulling aan te geven waar anderen mee verder kunnen.

Als denkadviseur ben ik onafhankelijk procesbegeleider en neem ik je mee in het creëren van structuur en helderheid. Onze klanten zijn experts op hun gebied. Uit eigen ervaring weet ik echter dat helder denken soms net een beetje afstand van je vakgebied vereist. Hiervoor ben ik er.
Mijn kracht ligt in het vertalen van complexe informatie van heel strategisch tot praktisch en toegepast (en andersom). Vertalen van één discipline naar de ander, van één persoon tot de ander. Zodat iedereen begrijpt wat er om haar of hem heen gebeurt. Mijn ervaring in diverse vakgebieden, sectoren en landen helpt me enorm om me in de positie van de ander te kunnen verplaatsen. Voordat ik fabrieker werd, heb ik me zeven jaar lang als adviseur en projectleider in de ziekenhuiszorg bezig gehouden met uiteenlopende vraagstukken. Nu doe ik dat op nog bredere schaal bij team Zorg en welzijn bij de fabriek.
Structuur en helderheid geven mij rust en tegelijkertijd nieuwe energie. Ik zet me er graag voor in om dat ook voor anderen te creëren. Eens samen nadenken over een ingewikkeld vraagstuk? Weet je niet waar te beginnen? Voor mij juist leuk! Dus laat het weten, ik sta er altijd voor open om mee te denken.