16 oktober 2023

Door Nena Nilou

Week van de Werkstress: (ver)binding

Werk

Hoe maak je (ver)binding in een wereld waarin juist veel meer op afstand gebeurt? Hoe blijf je aangesloten, bij je collega’s, bij je organisatie, bij de maatschappij of misschien zelf op de arbeidsmarkt? (Ver)binding maakt dat je ziet en gezien wordt. Essentieel in een werkwereld waar steeds meer eenzaamheid en werkdruk ervaren wordt. OVAL organiseert van 13 tot en met 17 november 2023 de tiende editie van de Week van de Werkstress met het thema ‘(ver)binding’.

Nu juist in deze tijd van het hybride werken, toenemende individualisering en een steeds krappere arbeidsmarkt is het belangrijk om als werkgever en werkende extra aandacht te besteden aan (ver)binding als onderdeel van de mentale gezondheid. Mentaal gezonde medewerkers die zich verbonden voelen met elkaar en met de organisatie in een sociaal veilige cultuur. Weerbare mensen die zich staande houden in wisselende en stressvolle omstandigheden. Het centrale thema van de Week van de Werkstress is daarom dit jaar: (ver)binding.

Wil je aanwezig zijn bij het evenement rondom werkstress op 15 november, geïnspireerd worden door de sprekers en ervaringen uitwisselen? Meld je dan via deze link aan.

Vragen?

Neem contact op met Thomas Klein Goldewijk

thomas@argumentenfabriek.nl
+31 20 412 4001
Meer over Thomas Klein Goldewijk

Mentale vooruitgang en werk is een belangrijk thema

Lees er hier meer over