11 januari 2022

Door Nena Nilou

Nieuwe trainingsdatums Denkacademie

Wat is denken eigenlijk en hoe denk jij zelf na? Welke processen spelen zich af in ons hoofd? Hoe nemen we waar en wat kan er misgaan bij observeren? Vragen die worden beantwoord bij onze training Helder denken. Deze, en vele andere trainingen die je denkkracht vergroten, kun je dit jaar weer volgen bij De Denkacademie!

In februari geven we bijvoorbeeld de trainingen Nooit meer een denkfout!, Denken in scenario’s, Complexe beslissingen nemen en Effectief communiceren. Na het volgen van een training bij De Denkacademie weet je hoe mensen waarnemen en wat er mis kan gaan bij het observeren; heb je meer kennis van het brein en van je eigen denkproces en leer je helder te analyseren. Uiteraard hebben de trainingen elk een eigen focus, en word er in relatief kleine groepen gewerkt waardoor er veel aandacht is voor de individuele leerdoelen.

De Denkacademie verzorgt ook trainingen voor organisatie ontwikkeling, deze vind je hier.

Investeer in 2022 in je denkkracht! Je leert bij de Denkacademie alles wat je nodig hebt voor helder denkwerk. Voor beter en sneller resultaat, minder stress en meer plezier.