Leer helder denken

De Argumentenfabriek helpt mensen helder na te denken over complexe vraagstukken. Maar we helpen niet alleen, we leren het mensen ook.

We hebben hiervoor onze eigen trainingentak: De Denkacademie. Alle kennis, kunde en denkgereedschappen die we op de Fabriek gebruiken, kun je bij ons leren. Je krijgt dus niet alleen de vis, maar ook de hengel. Via open inschrijving of een incompanytraining op maat helpen we elk jaar tientallen organisaties en honderden mensen die hun denkkracht willen vergroten. Van ministeries tot snoepfabrikanten en van bestuurders tot docenten. Want extra denkkracht heeft een hoop voordelen: betere beslissingen, heldere communicatie, soepele samenwerking en meer lerend vermogen.

Ook je denkkracht vergroten? Bezoek de website van de Denkacademie.

Met wie kan ik contact opnemen?

Shaun Lednor - Chef Trainingen

Hoe denk je helder na? Of nog fundamenteler: hoe denk je überhaupt na? We denken de hele dag door, maar reflecteren zelden op ons denkwerk. Hoogstens op de resultaten ervan, maar niet op het denkproces zelf. Terwijl er een hoop over ons denken te leren is. Mensen inzicht geven in het denken, en gereedschap aanbieden voor helder denkwerk, dat is wat De Denkacademie doet.