Welke diensten leveren wij?

De Argumentenfabriek is een denkbedrijf: we helpen onze klanten nadenken over complexe vraagstukken. We ontwerpen en begeleiden het denkwerk, doen rekenwerk, geven trainingen en maken visualisaties

Scroll verder

Stevig denkwerk voor grip op complexe vraagstukken

Met onze unieke denksessies bieden we overzicht in ingewikkelde problemen, brengen we opties in kaart, benutten we de kennis van je collega’s en ontstaat draagvlak voor beslissingen.

We begeleiden het denkwerk van allerlei soorten groepen: van een klein groepje beslissers tot groepen medewerkers of een heel congres.

.

Meer weten?

Kijk eens naar ons voorbeeldwerk en bekijk hier in welke sectoren wij denkwerk begeleiden. 

Stevig rekenwerk voor weloverwogen besluitvorming

Klanten in staat stellen om op basis van stevig rekenwerk betere besluiten te nemen. Dat is het doel van Rekenwerk, de kwantitatieve tak van De Argumentenfabriek.

De fabriek heeft een team kwantitatieve wetenschappers in huis om onze klanten te helpen met kwantitatieve analyses. We combineren het uitstekende rekenwerk met de klare taal, fraaie vormgeving en visualisaties die van oudsher het handelsmerk zijn van de fabriek. Vind hier meer informatie en voorbeeldwerk.

Klik op de kaart om te vergroten:

Meer weten? 

Geïnteresseerd en kun je onze hulp wel gebruiken? Vind hier meer informatie over Rekenwerk, of neem contact op met Daniël van Vuuren

Vergroot je denkkracht met trainingen

De opleidingentak van De Argumentenfabriek is De Denkacademie. We bieden hier diverse trainingen aan die mensen over verschillende onderwerpen helder leert denken en visualiseren.

In 2009 richtten Kees Kraaijeveld en Suzanne Weusten  De Denkacademie op. De aanleiding daarvoor was dat onze klanten vroegen: kunnen jullie ons leren om helder te denken en informatie te visualiseren? Kees en Suzanne schreven De gids voor helder denken. Nooit meer de weg kwijt in je brein. Op basis daarvan maakten ze een programma voor een training Helder Denken. Inmiddels hebben we honderden professionals getraind bij meer dan veertig bedrijven en organisaties: van de Autoriteit Financiële Markten tot en met KLM , en van ING bank tot en met RTL Nederland.

.

Meer weten? 

Ga naar de website van De Denkacademie, of neem contact op met Shaun Lednor.

Van complexe informatie naar heldere visualisaties

We maken duidelijke visualisaties van onder andere diverse soorten informatie, argumenten, processen, stromen en structuren. Datavisualisatie behoort ook tot een van onze specialiteiten. Hieronder een aantal voorbeelden.

In deze etalage vind je een overzicht van al onze datavisualisaties.

Meer weten over onze projecten met datavisualisatie? Neem dan contact met ons op. 

 

Klik op de visualisaties om deze vergroot en in een nieuw venster te openen