15 december 2021

Door Nena Nilou

Wij hebben een nieuwe, heldere website!

Welkom op onze nieuwe website, in helder ontwerp met allerlei nieuwe functionaliteiten. In samenwerking met creatief digitaal bureau Multitude hebben we een website ontworpen die recht doet aan ons motto: helder denken voor een betere toekomst.

De drie diensten

Deze nieuwe website brengt onze drie diensten goed in beeld: Denkwerk, Denkacademie en Denktanks. De trainingen van de Denkacademie kun je voortaan vinden in onze Winkel én via de dienst Denkacademie. In onze Winkel kun je natuurlijk ook onze boeken en kaarten vinden, en wist je dat een groot aantal hiervan ook kosteloos te downloaden is?

De Argumentenfabriek is een denkbedrijf: we helpen onze klanten helder nadenken over complexe vraagstukken. De dienst Denkwerk staat hierin uiteraard centraal. Dat denkwerk doen we ook samen met andere personen en organisaties in verschillende denktanks en ander soort netwerkverbanden. Deze samenwerkingsverbanden hebben nu een speciale plek op onze website gekregen: onder de dienst Denktanks. Benieuwd naar hoe dit zoal in zijn werk gaat, lees dan dit artikel. Uiteraard delen we onze kennis graag via de Denkacademie, waar we de methode voor het heldere denken met anderen delen. Dit doen we zowel aan individuen als InCompany. Bekijk hier het nieuwe trainingsoverzicht en kom eens bij ons langs!

Vragen?

Neem contact op met Nena Nilou


06 43 98 24 87
Meer over Nena Nilou
 • Denkwerk

  Meer lezen

  Stevig denkwerk voor grip op complexe vraagstukken. Met onze unieke denksessies bieden we overzicht in ingewikkelde problemen, brengen we opties in kaart, benutten we de kennis van je collega’s en bouwen we aan draagvlak voor beslissingen.

 • Denkacademie

  Meer lezen

  De Denkacademie is hét trainingsbedrijf voor helder denken. Als trainingentak van De Argumentenfabriek helpen we onze klanten grip te krijgen op hun complexe vraagstukken. Investeer in je denkkracht. Voor beter en sneller resultaat, minder stress en meer plezier.

 • Denktanks

  Meer lezen

  De fabriek is oprichter en onderdeel van verschillende denktanks en platformen. Vanuit de samenwerking met klanten valt het ons regelmatig op dat er op een gebied een bepaald gebrek aan kennis, inzicht of visie bestaat. Wij nemen dan het initiatief om een diverse groep partijen uit een sector bij elkaar te brengen, om zo in deze leemte te voorzien.

Rode draad

We hebben ervoor gekozen om een deel van ons werk tentoon te stellen in de vorm van Voorbeeldprojecten op de pagina Voorbeeldwerk. Dit laat de diversiteit aan projecten die wij door de jaren heen hebben gedaan goed zien. Alle projecten zijn gekoppeld aan één of meer van de sectoren waarin we actief zijn. De sectorenpagina kun je hier vinden. De sectoren zijn ook gekoppeld aan onze fabriekers en nieuwsberichten, zo lopen ze dus mooi als een rode draad door de site heen. Je kunt nu ook veel makkelijker contact opnemen met de fabriekers, als je ergens een vraag over hebt, of als je een vrijblijvend gesprek wil over wat de fabriek voor jou kan betekenen.

Denkwerk is mensenwerk

Benieuwd wie er allemaal bij De Argumentenfabriek werken? Kijk dan eens op onze Fabriekerspagina. Per fabrieker is te zien aan welke projecten men heeft meegewerkt en uiteraard lees je meer over hun achtergrond en interesses. Ook mensen die niet bij de fabriek werken, hebben een plekje op de website gekregen: dit in de vorm van ervaringen van (oud)klanten en (oud)trainees. Op de sectorpagina van Openbaar bestuur bijvoorbeeld, kun je een aantal ervaringen lezen. Op de Fabriekspagina kun je bovendien meer lezen over onze cultuur en over de geschiedenis van De Argumentenfabriek.

We nodigen je uit om eens door deze website heen te browsen! Bij vragen of interesse kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!