10 januari 2019

Zó werkt de huisartsenzorg: nu actueel en voor iedereen vrij beschikbaar

Wat hebben we gedaan?

Voor het actualiseren hebben specialpartners Stichting SBOH, PROFclass en de Landelijke Huisartsen Vereniging actualisatiesuggesties nieuwe informatie met ons gedeeld. Ook van de Nationale Zorgautoriteit, VvAA en Zorgverzekeraars Nederland hebben we waardevolle input gekregen.

Uiteindelijk heeft Platform Zó werkt de zorg in totaal in dertien afbeeldingen (kleine) wijzigingen doorgevoerd. Hieronder ter illustratie een aantal belangrijke wijzigingen.

Waarvoor kun je het gebruiken?

Als huisarts, als patiënt, als beleidsmedewerker of als wetenschapper: iedereen komt vragen tegen in de praktijk die om opheldering vragen. Welke organisaties houden zich bezig met de kwaliteit van de huisartsenzorg? Welke soorten zorg bieden huisartsen? Wie werken er naast de huisartsen nog meer in een huisartsenpraktijk? Wie betaalt de huisartsenzorg? Wie meer duiding bij de visualisaties wil hebben, vindt dat in het boek Zó werkt de huisartsenzorg.

Heldere feiten over de huisartsenzorg altijd bij de hand?

Wil je de informatie uit Zó werkt de huisartsenzorg altijd bij de hand? Installeer dan de Zó werkt de zorg-app gratis op je telefoon. Hier lees je hoe je dat doet.

In sommige gevallen moet de app handmatig worden geüpdatet. Controleer daarom of het goede versienummer (versie 2.3.1) onderaan het colofon staat. Geeft de app niet de juiste versie? Hier lees je hoe je zelf de app updatete.