17 december 2021

Talitha Koek wordt onze nieuwe Chef Duurzaamheid

Duurzaamheid

Talitha Koek is vanaf januari de nieuwe Chef Duurzaamheid van De Argumentenfabriek. ‘Steeds meer klanten kloppen bij ons aan met transitievragen. Hoe ziet een duurzaam energiesysteem eruit? Hoe komen we zonder CO2-uitstoot van A naar B?’ aldus Maarten Gehem, een van de directeuren van De Argumentenfabriek. ‘We zijn buitengewoon blij dat Talitha ons komt versterken. Met haar kennis, ervaring en enthousiasme in huis kunnen we klanten straks nog beter helpen bij dit soort vragen.’

Talitha: “Al ruim vijftien jaar werk ik vanuit diverse rollen aan een duurzamere wereld. Ik werk met hoofd en hart: een scherpe analyse op basis van feiten van de benodigde transitie, met oog voor de belangen en mensen die moeten bewegen om de verandering te laten slagen. Ik kijk er naar uit om mijn ervaring in te zetten bij De Argumentenfabriek en zo mee te werken aan de grote maatschappelijke vragen van de komende tijd.”

Talitha werkte ruim vier jaar als hoofd corporate affairs en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij het Amsterdams vervoerbedrijf GVB. Ze was verantwoordelijk voor het duurzaamheidsbeleid en de uitvoering, naast relatiebeheer en financiering van het programma. Daarvoor werkte ze 9 jaar bij Natuur en Milieu, onder andere als manager van het duurzame energieprogramma. Ze is opgeleid als politicoloog.

Vragen?

Neem contact op met Maarten Gehem

maarten@argumentenfabriek.nl
+31 20 412 4001
Meer over Maarten Gehem