20 oktober 2020

Nieuw boek Zó werkt de gehandicaptenzorg verschijnt 19 november

Over Zó werkt de gehandicaptenzorg
Voor mensen met een beperking en hun naasten, maar ook voor zorgprofessionals, is het vaak lastig een weg te vinden in het woud aan wettelijke regels, financiële regelingen en partijen in en rondom de gehandicaptenzorg. Waar en bij wie moeten ze zijn voor de juiste zorg? Zó werkt de gehandicaptenzorg geeft antwoorden op al deze vragen (en nog veel meer), uitgelegd met 40 fraaie visualisaties en heldere teksten. Het boek verschijnt op 19 november, maar is nu alvast te bestellen.

Feestelijke presentatie
Op woensdagmiddag 18 november vieren we de publicatie van het boek tijdens een feestelijke online presentatie. Met interessante sprekers, belangrijke feiten over de gehandicaptenzorg en uiteraard ook ruimte voor vragen uit het publiek. Meer informatie over het programma vind je hier.

Wil je digitaal aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Meld je aan via info@zowerktdezorg.nl. Uiterlijk een week van tevoren ontvang je bericht met een link naar de online presentatie.

Platform Zó werkt de zorg
Zó werkt de gehandicaptenzorg is het zevende boek uit de serie zorgboeken van Platform Zó werkt de zorg. In het platform werken zeventien publieke en private partijen samen om Nederland te voorzien van heldere en neutrale informatie over de zorg. Meer weten over het platform? Kijk dan op www.zowerktdezorg.nl.