15 september 2022

Deelnemers gezocht voor test-training Ontregelaar in de zorg

Zorg en welzijn

Wil jij de gloednieuwe kosteloze training ‘Ontregelaar in de zorg’ van het programma [Ont]Regel de Zorg van VWS als eerste uitproberen en meehelpen om deze nog beter te maken? Dat kan door je nu op te geven voor de kosteloze test. We zoeken kwaliteitsmedewerkers, beleidsmedewerkers en zorgverleners die graag aan de slag willen met het verminderen van regeldruk in de eigen organisatie.

Wie zoeken we?

Kwaliteitsmedewerkers, beleidsmedewerkers en zorgverleners die binnen hun eigen organisatie aan de slag zijn of willen met het verminderen van administratie en regeldruk.

Wat houdt de test-training in?

Als lid van de testgroep volg je het inhoudelijke programma van de training. Dit testprogramma bestaat uit twee dagdelen fysieke training met tussendoor een online spreekuur. Je leert stap voor stap hoe je met collega’s een ontregelproject in je eigen organisatie kunt opzetten. Hoe inventariseer je welke regels je wilt verminderen? Wie heb je nodig? Hoe werk je toe naar besluitvorming? En hoe voer je het plan uit? Zo leer je vaardigheden waarmee je blijvend regeldruk kunt verminderen.

Van tevoren doorloop je op een moment waarop het jou uitkomt de e-learning ‘Ontregelaar in de zorg’ van ongeveer een uur. Deze e-learning is nog in de testfase. Je ontvangt hiervoor een link.

Tijdens en na afloop van de training vragen we je om feedback op de opzet van de training en het lesmateriaal.

Deelname aan de test-training is uiteraard kosteloos. Het biedt jou de kans nu al meer te leren over hoe je kunt ontregelen en de puntjes op de i te zetten in van de Ontregel-training voor het hele zorgveld.

Wanneer is de test-training?

De test-training bestaat uit twee dagdelen fysieke training en tussendoor één online spreekuur:

  • Training deel 1: Vrijdag 4 november 9.30 – 12.30, locatie Amsterdam.
  • Spreekuur: Dinsdag 8 november 15.50 – 16.30, online via MS Teams.
  • Training deel 2: Vrijdag 18 november 9.30 – 12.30, locatie Amsterdam.

Voorbereiding is niet nodig. Wel vinden we het fijn als je na de trainingsbijeenkomst met het materiaal aan de slag gaat in je team of organisatie, zodat we je eerste ervaringen hiermee horen. Tijdens het spreekuur kun je vragen stellen over jouw ontregel-idee en -aanpak.

Doe je mee?

We hopen je te zien, dus meld je uiterlijk 10 oktober 2022 aan. Er is beperkt plek.

Stuur een e-mail naar Lisanne van Eersel, met hierin:

  • Je naam en functie
  • De naam van de organisatie waarvoor je werkt
  • Je telefoonnummer

Vragen?

Neem contact op met Lisanne van Eersel

lisanne@argumentenfabriek.nl
+316 27 13 1992
Meer over Lisanne van Eersel

Lees dit nieuwsbericht voor meer informatie