14 november 2022

Door Petra van de Goorbergh

De Argumenten­fabriek is kennispartner Week van de Werkstress

Van 14 tot en met 18 november 2022 organiseert OVAL de Week van de Werkstress. Werkgevers krijgen concrete handvatten om dit samen met hun werknemers te realiseren. Het inzetten op het versterken van alle medewerkers leidt ertoe dat een organisatie meer in balans komt. De Argumentenfabriek is dit jaar kennispartner van de Week van de Werkstress.

Juist in deze tijd van schaarste op de arbeidsmarkt en hoge verzuimcijfers is het belangrijk om als werkgever en werkende extra aandacht te besteden aan je mentale en fysieke gezondheid. Daarom krijgen werkgevers tijdens deze week concrete handvatten om werkstress samen met hun werknemers aan te pakken. Binnen de Week van de Werkstress is er naast aandacht voor het mentale welbevinden ook aandacht voor de fysieke staat. Deze twee zaken kunnen namelijk niet los van elkaar gezien worden, samen gaan we voor: Mentaal en fysiek sterk!

In de toolkit op de website van de Week van de Werkstress staan allerlei praktische tips, interessante tools en artikelen van partners. Ook vinden er een aantal events plaats rondom deze week, zoals webinars over werkplezier, werk en privébalans en coachingssessies.

Meer informatie over de week en het thema vind je op de website van de Week van de Werkstress 2022.

Vragen?

Neem contact op met Petra van de Goorbergh

petra@argumentenfabriek.nl
+31 651111415
Meer over Petra van de Goorbergh