Fabrieker

Sjoerd Pennekamp

Wat gaat AI ons brengen en wat gaat het ons kosten? Hoe blijven Nederlandse media relevant voor hun publiek? Hoe ga je als organisatie goed om met de kansen en uitdagingen die digitalisering met zich meebrengen? Het is moeilijk om de toekomst de voorspellen, maar dat digitalisering een nog grotere rol gaat spelen in ons leven is zeker.

In mijn achtergrond in de media als onderzoeker, strateeg en directeur van het Kijkonderzoek heb ik van dichtbij mee gemaakt hoe digitalisering ons leven verandert. Hoe het nieuwe mogelijkheden biedt, nieuw gedrag veroorzaakt, en dus ook hoe al deze veranderingen steeds leiden tot nieuwe vragen. Ik help je graag om grip te krijgen op deze vragen. Als Chef Digitaal en Media ondersteun ik je met het maken van goede probleemanalyses, het stellen van heldere doelen en het opstellen van een strategie die werkt.

Als gepromoveerd Sociaal Psycholoog ben ik altijd gefascineerd geweest door denkprocessen. Onze gedachten kunnen geweldige nieuwe inzichten opleveren, maar ook een loopje met ons nemen. Bij De Argumentenfabriek leiden we denkprocessen in goede banen en creëren we structuur en helderheid in complexe vraagstukken. Onze methoden helpen je om samen met betrokkenen en experts helder te denken om zo  tot een tastbaar resultaat te komen.

Heb je ook behoefte aan helderheid? Ik denk graag met je mee!