14 maart 2024

Door Nena Nilou

Welkom twee nieuwe Kaarten­makers en Senior Werk!

De fabriek is drie mooie collega’s rijker! We hebben maar liefst twee Kaartenmakers en een Senior Werk mogen verwelkomen. We stellen ze even aan je voor.

Bart Coenders start met veel zin en energie als Kaartenmaker na een carrière als lesstof ontwikkelaar en docent Nederlands als tweede taal. Als neerlandicus vindt hij het leuk om na te denken hoe je taal op de beste manier kan inzetten om een duidelijke boodschap te communiceren. Wat zijn de hoofdzaken en wat de bijzaken? En hoe vat je een complex probleem in duidelijke, heldere bewoording? Dit soort taalpuzzeltjes dagen hem uit en doet hij graag. Met zijn plezier voor heldere taal draagt Bart bij aan een gezonde, optimistische en inclusieve samenleving.

Shad Raouf start als Kaartenmaker met een flinke dosis communicatie ervaring binnen verschillende organisaties en freelance projecten. Naast zijn ervaring op communicatie is Shad schrijver van zijn eigen boek en is hij host en producer van diverse podcasts. Zijn kritische blik en constructieve communicatie komen goed van pas binnen de complexe vraagstukken die voorbijkomen. Samen met klanten helpt hij helderheid te creëren als het gaat over maatschappelijk relevante uitdagingen.

Joris Gerritse komt De Argumentenfabriek versterken als Senior Werk. Hij is opgeleid als historicus en is het daarom gewend om complexe en schijnbaar tegenstrijdige informatie samen te brengen tot een logisch geheel. Daarnaast heeft hij bij het ministerie van Sociale Zaken Werkgelegenheid ervaring opgedaan in beleid in het sociale domein en op het gebied van werk. Deze ervaringen kan hij bij De Argumentenfabriek combineren om mensen samen te brengen en te helpen om tot heldere nieuwe inzichten te komen.

Wij zijn heel blij dat Bart, Shad en Joris voor de fabriek hebben gekozen!

Wil je ook bij ons komen werken?