Fabrieker

Joris Gerritse

Senior Werk

Sectoren

Werk

Werk is vaak een onderschatte factor in het persoonlijk welzijn van mensen en van de samenleving als geheel. Zingeving, kansen voor persoonlijke ontwikkeling, mentale, fysieke en financiële gezondheid, een fijne vrije tijd en goed pensioen: een paar voorbeelden van zaken die samenhangen met gezond en passend werk en een goed functionerende arbeidsmarkt.

Maar dat functioneren spreekt niet van zelf, en is het gevolg van de actieve inzet van allerlei mensen om allerlei problemen op te lossen. Soms is daar hulp bij nodig. De Argumentenfabriek kan deze bieden door onze en vooral jouw eigen denkkracht in te zetten.

Door mijn studie geschiedenis ben ik vroeg gewend geraakt in het ontrafelen van ongeordende informatie. Ik heb ook  een interesse ontwikkeld voor taal en hoe woorden de manier waarop we denken verrijken en beperken. Dit in combinatie met mijn ervaring op het gebied van werk en sociale zekerheid zet ik nu in om denkkracht te benutten voor een sterker werkend Nederland.

Loop je ergens tegenaan, wil je iets beter begrijpen of zoek je naar een goed onderbouwde praktische oplossing? Schroom niet en neem contact op.