04 januari 2016

Welkom Kees en Maarten!

Kees Wessels is onze nieuwe Chef Zorg. Samen met Jean Philippe de Jong en andere Fabriekers gaat hij zich richten op projecten op het gebied van zorg.

Kees werkte als journalist en als communicatieadviseur. Als journalist werkte hij eerst bij het Parool en later bij het AD. Hij zette hier onder meer deze nog steeds bestaande onderzoeksprojecten op: AD Misdaadmeter en AD Ziekenhuis Top 100. Hij was niet alleen genomineerd voor ‘De Tegel’ (de ‘Oscar voor de journalistiek’) maar hij won hem ook, voor het beste nieuwsartikel in print in 2008. Ook heeft hij ervaring bij verslaggeving bij grote rampen én schreef hij het boek Verkeerd spoorBij Leene Communicatie werkte hij voor opdrachtgevers als de Inspectie voor de Gezondheidszorg, het NFU Consortium Kwaliteit van Zorg en recent als interim omgevingsmanager van het programma Eenvoudig Beter bij het ministerie van I&M. 

Kees Wessels - Chef Zorg

Maarten Gehem is onze nieuwe medior kaartenmaker. Hij gaat werken aan zeer diverse onderwerpen, samen met andere kaartenmakers.

Maarten begon zijn studie Wijsbegeerte aan de UvA en rondde Internationale Betrekkingen en Wijsbegeerte magna cum laude af in Leuven. 
Na zijn studie ging hij aan het werk als economie- en handelsassistent bij de Nederlandse Ambassade in Dublin. Tot voor kort werkte hij als Strategisch Analist bij het Den Haag Centrum voor Strategische Studies (HCSS). Daar werkte hij onder meer aan beleidsanalyse, projectmanagement, en als gespreksleider op het gebied van strategische vraagstukken. Hij bouwde kennis op over o.a. vergrijzing, klimaatverandering en veiligheid (o.a. cyber security, stedelijke veiligheid, conflicten in Midden-Oosten en Noord Afrika), en grondstoffenschaarste (o.a. zeldzame aardmetalen, schaliegas). Bij HCSS werkte hij aan projecten voor publieke en private partijen, waaronder TNO, the Hague Security Delta, en de ministeries van Economische Zaken, Buitenlandse Zaken, Veiligheid en Justitie en Defensie.
Met Maarten krijgen we ook een radioman in huis: hij is oprichter/redacteur/presentator van Wereldstad, een radioprogramma op AmsterdamFM over mondiale ontwikkelingen en wat ze voor de stad Amsterdam betekenen.

undefined