14 juni 2018

Tweede Zó werkt de zorg-middag

We lanceerden een uitgebreide en herziene editie van Zó werkt de zorg in Nederland en een boek over de ouderenzorg. We voorzagen de Zó werkt de zorg-app van interactieve visualisaties. We gaven presentaties over het zorgstelsel en de activiteiten van Zó werkt de zorg. En we deelden onze activiteiten op social media, in nieuwsbrieven, en in zorgmedia.

Tijdens de jaarlijkse Zó werkt de zorg-middag blikten de – inmiddels zestien –platformpartners terug op alle activiteiten die het platform vorig jaar heeft uitgevoerd. En we bespraken hoe we Nederland ook dit jaar weer van heldere en neutrale informatie over de zorg gaan voorzien.

De conclusie van de Zó werkt de zorg-middag? In deze missie zijn we steeds succesvoller. Steeds meer zorgverleners, brancheverenigingen, beleidsmakers en patiënten weten de producten van Platform Zó werkt de zorg te vinden. En ook komend jaar zetten we weer volop in op deze missie. Want Nederland is – en blijft – de komende jaren gebaat bij heldere en neutrale informatie over de zorg.