20 december 2021

Petra van de Goorbergh wordt onze nieuwe Chef Werk

Werk

Petra van de Goorbergh is per 1 januari de nieuwe Chef Werk van De Argumentenfabriek. “We zijn enorm blij en trots dat Petra met haar enthousiasme, kennis en ervaring de fabriek komt versterken”,  zegt Kees Kraaijeveld, een van de oprichters en directeuren van De Argumentenfabriek. “Hoe we de Nederlandse arbeidsmarkt beter kunnen laten werken voor mensen, is één van de belangrijkste vragen waarmee onze klanten bezig zijn. Petra weet daar alles van.”

Petra: “Al meer dan twintig jaar zet ik me in verschillende rollen in voor een goed werkende arbeidsmarkt waar iedereen gezond en duurzaam aan de slag kan en blijft. Ik hou van complexe vraagstukken helder maken en voorzien van praktische oplossingen. Dat doe ik graag samen met organisaties in het publieke en private speelveld, want ik geloof in ‘samen sterk’. Ik kijk er naar uit om mijn kennis, ervaring en netwerk in te zetten bij De Argumentenfabriek en zo bij te dragen aan de transitie van de arbeidsmarkt de komende tijd.”

Petra was ruim dertien jaar als manager Werk & Gezondheid bij Wissenraet Van Spaendonck spin in het web in de wereld van werk. Ze was de afgelopen jaren onder meer bestuurslid bij VNO-NCW en lid van de Raad van Advies van arbeidsdeskundigenvereniging NVvA. Als directeur van OVAL, de brancheorganisatie van arbodiensten en dienstverleners op het terrein van werk, loopbaan en vitaliteit, werkt ze al vele jaren met plezier met de fabriek samen. Onder meer aan projecten voor het Platform Toekomst Arbeid, Werken in de Toekomst, en Duurzaam aan de slag.

 

 

Vragen?

Neem contact op met Kees Kraaijeveld

kees@argumentenfabriek.nl
+31 20 412 4001
Meer over Kees Kraaijeveld