12 maart 2015

Kom naar Betere zorg? Mijn idee! op 6 maart

Met de Flevolandse zorginnovatiewedstrijd Betere Zorg? Mijn Idee! heeft de provincie sinds 2012 innovaties – met een technische component – in zorg en welzijn gestimuleerd. Flevoland is een jonge provincie. Zowel in leeftijd als in de opbouw van de bevolking. De komende 20 jaar zal de groep senioren in Flevoland echter flink toenemen. Mensen leven langer en de eerste generatie Flevolanders wordt ongeveer tegelijk 65 jaar. Daarnaast groeit de groep chronisch zieken en blijven de kosten in de zorg stijgen. Samen zorgt dat voor een steeds groter wordend gat tussen zorgvraag en betaalbaar zorgaanbod.

Hoe kan het gat tussen vraag en aanbod op een creatieve en innovatieve wijze verkleind worden? Hoe kan zonder een toename van instellingen of handen aan het bed, met hetzelfde méér gedaan worden?

Op 6 maart sluit de provincie 3 jaar Betere Zorg? Mijn Idee! af met een symposium. U bent van harte welkom op het netwerkplatform voor innovaties in zorg en welzijn.

Wat kunt u verwachten? Leren van innovaties en best practices, volgen van trends en ontwikkelingen, deelnemen aan workshops en inspiratiesessies, delen van uw kennis en ervaringen, uitbreiden van uw netwerk en live pitches van de finalisten Betere Zorg? Mijn Idee!. Onze chef Zorg Maaike de Vries is dagvoorzitter en geeft een presentatie over Zó werkt de zorg in Nederland.

Deelname is gratis. Meld u aan op www.beterezorgmijnidee.nl