15 juni 2021

Door Kees Wessels

Engelstalige gids over Nederlands zorgstelsel (gratis)

Zorg en welzijn

Voor hen is er nu een handige Engelstalige gids, Quick Guide to Dutch Healthcare, te downloaden. De gids is een product van Platform Zó werkt de zorg en is tot stand gekomen met medewerking van platformpartners ESHPM, VIG, VWS, ZN en De Argumentenfabriek.  

   
Het gros van de Nederlanders loopt snel vast wanneer zij basisvragen moeten beantwoorden over het zorgstelsel in eigen land. Wat is de gedachte achter het zorgstelsel? Hoe veel geld besteden Nederlanders aan zorg in vergelijking met het buitenland? Wat zijn de belangrijkste wetten die het zorgstelsel reguleren? De antwoorden op deze vragen kunnen zij vinden in de boeken over de zorg van Platform Zó werkt de zorg. Maar hoe komen mensen die de Nederlandse taal niét beheersen aan deze relevante informatie? Denk aan buitenlandse studenten, immigranten, expats en zakelijke buitenlandse relaties die direct of indirect te maken hebben met de zorg in Nederland. Ook hen voorziet het Platform nu van overzichtelijke en toegankelijke informatie over de Nederlandse zorg.  

 

De Quick Guide to Dutch Healthcare kun je hier downloaden. Voel je vrij hem te verspreiden binnen je organisatie, via sociale media of deel hem persoonlijk met geïnteresseerden.

Meer weten?

Neem dan contact op met Kees Wessels. Wil je meer weten over deze gids of heb je een losse visualisatie nodig (bijvoorbeeld voor een presentatie), mail dan naar: info@zowerktdezorg.nl