12 april 2020

De geestelijke gezondheidszorg handzaam in beeld

Dat vind je bondig en overzichtelijk uitgelegd in de nieuwste ‘mini’ van Platform Zó werkt de zorg. Dit platform bestaat uit 18 partijen uit de zorg die met heldere, neutrale en toegankelijke informatie inzichtelijk maken hoe ons zorgstelsel werkt. De Argumentenfabriek is uitvoerend partner.

Geestelijke gezondheidszorg in het kort

Wat is geestelijke gezondheidszorg en welke wetten regelen wat? Hoeveel geld geven we elk jaar eigenlijk uit aan de ggz? En hoe zit het met het aantal ‘bedden’ in ggz-instellingen, nadat partijen in de ggz in 2012 afspraken om zorg zoveel mogelijk thuis te bieden? Belangrijke informatie voor wie de discussie over de ggz beter wil begrijpen; nu handzaam in beeld gebracht in onze nieuwste Zó werkt de zorg-mini.

Zó werkt de zorg-mini’s

Helder overzicht bij actuele en interessante thema’s: dat is het doel van onze Zó werkt de zorg-mini’s. In steeds drie plaatjes brengen we een actueel onderwerp bondig en overzichtelijk in beeld. Komende maanden verschijnen er regelmatig nieuwe mini’s in onze app. Benieuwd? Hou dan de app goed in de gaten.