Denktank

Zó werkt energie in Nederland

Zó werkt energie in Nederland is een samenwerking van 21 partijen uit het energiesysteem die gedreven worden door een gedeelde missie: inzicht geven in de werking van ons energiesysteem. Juist nu het energiesysteem in rap tempo verandert is inzicht en overzicht van groot belang. Partners hebben hun expertise gebundeld om complexe informatie toegankelijk, neutraal en overzichtelijk te presenteren voor professionals die met energie aan de slag gaan.

Over Zó werkt energie in Nederland

Uit de samenwerking van de 21 partijen is de publicatie Zó werkt energie in Nederland ontstaan. Een standaardwerk waarin de werking van het Nederlandse energiesysteem op toegankelijke wijze staat beschreven. Met heldere visualisaties, overzichtelijke schema’s en bondige teksten. Het complexe energiesysteem in Nederland teruggebracht tot de kern. De partners hebben samen de inhoud helpen afbakenen en kiezen. Daarnaast hebben ze expertise beschikbaar gemaakt om de informatie in Zó werkt energie in Nederland aan te scherpen en te toetsen. Nu ligt er een must-have voor professionals die in en rondom de wereld van energie in Nederland (gaan) werken.

Boek

Loading component ...

“Het is heel belangrijk om juist alle geluiden te horen, om te zorgen dat iedereen weet dat alle meningen en feiten gehoord zijn, zodat mensen ook vertrouwen kunnen hebben in die feiten.”

Olof van der Gaag, Nederlandse Vereniging Duurzame Energie

Enthousiast over Zó werkt energie in Nederland?

Mail of bel Talitha Koek.

Zó werkt energie in Nederland werd gelanceerd tijdens de Transition Talks. Kijk hier de online uitzending terug.

Enkele visualisaties uit het boek