05 september 2017

Zó werkt de huisartsenzorg nu ook in de app

De Zó werkt de zorg-app biedt via telefoon of tablet eenvoudig toegang tot overzichtskaarten en duidelijke visualisaties over het zorgstelsel. Handig, want zo heb je altijd neutrale en toegankelijke informatie bij de hand. Hoeveel geld gaat er om in de zorg en hoe werkt de Zorgverzekeringswet? Het is zo opgezocht in de app.

Besloten gedeelte
De uitbreiding met de special over de huisartsenzorg leidt gebruikers van de app eenvoudig door bijvoorbeeld de vele bij de huisartsenzorg betrokken organisaties (van kwaliteits- tot opleidingsorganisaties). Ook biedt de app een begrijpelijk overzicht van de complexe financiering van de huisartsenzorg en toont hij de belangrijkste wetten waar de huisarts mee te maken heeft. De special Zó werkt de huisartsenzorg staat op het besloten gedeelte van de app. Medewerkers of leden van het platform en de partners die de special mede mogelijk hebben gemaakt, kunnen via hun organisatie een gratis toegangscode krijgen. Andere geïnteresseerden kunnen via de webwinkel een inlogcode kopen.

Versie 2.0
De 2.0-versie van de app bevat naast de uitbreiding ook technische updates in de basis-app. De app is een product van Platform Zó werkt de zorg. Dit platform heeft als doel inzichtelijk maken van hoe de gezondheidszorg in Nederland werkt. Een brede mix van partijen in de zorg maakt het platform mogelijk.

Installeer de gratis (basis-)app
De Zó werkt de zorg-app is een web-app, dat wil zeggen dat de hij te gebruiken is in een browser maar ook opgeslagen kan worden op je telefoon zodat je hem offline kunt gebruiken. Open daarvoor de app in je mobiele browser (app.zwdz.nl) en kies voor Vastmaken aan startscherm / Add to Home Screen. Bekijk eventueel hieronder de downloadinstructies.

Contact
Vragen of reageren? info@zowerktdezorg.nl