24 april 2019

Nieuwe vormgeving Argumentenfabriek

De eerste boeken in de nieuwe stijl zijn inmiddels verschenen. Het boekje Mentale uitglijders van Suzanne Weusten kreeg in december al de primeur, en onlangs brachten we de publicatie Leven lang ontwikkelen uit.

“De metrokaart van Londen was de inspiratiebron voor de Argumentenkaart. Dit vertrekpunt van twaalf jaar geleden blijven we koesteren. Nu wel veel boeken uitgeven was het tijd voor meer variatie in omslagen, tekstopbouw en beeldende elementen. Alles moest een natuurlijk geheel vormen, best een uitdaging.” zegt Leonie, vormgever bij De Argumentenfabriek. Vormgever en kartograaf Willem kijkt vooruit: “Nu we voor onze boeken een nieuwe standaard hebben gezet, mogen onze interactieve digitale producten niet achterblijven.”

Om vast een voorproefje te laten zien op het fraaie werk dat nog gaat komen, maakten onze vormgevers een paar ansichtkaarten die je hieronder kunt bewonderen. Overigens heeft Paul Ouwerkerk van Graphic Language ons ondersteund met de opfrisbeurt, waarvoor veel dank!