01 februari 2023

E-learning en training Ont­regelaar in de zorg gaan van start

Zorg en welzijn

Wil je zélf leren hoe je met collega’s onnodige regels in de dagelijkse zorgpraktijk kan schrappen of voorkomen? Wil je meer werkplezier en tijd voor je patiënt of cliënt? Vanaf maart 2023 kun je kosteloos de e-learning en de driedaagse training Ontregelaar in de zorg volgen. Het ministerie van VWS maakt dit mogelijk vanuit het programma [Ont]Regel de Zorg.

Training

De training duurt drie dagdelen en is voor kwaliteitsmedewerkers, beleidsmedewerkers en zorgmedewerkers die zelfstandig aan de slag willen met het verminderen van regeldruk in hun eigen zorgorganisatie. Tijdens de training werk je aan een praktijkopdracht. Ervaren trainers van De Argumentenfabriek verzorgen de training.

De training is op verschillende momenten op diverse locaties in Nederland te volgen. Neem alvast de tijd om de informatie over opzet en inhoud van de training tot je te nemen. Lees de brochure op deze webpagina, evenals het overzicht van data en locaties. De eerste groep start 17 maart 2023, je kan je nú aanmelden als deelnemer. Per trainingsgroep is plek voor acht personen, dus wees er snel bij.

E-learning

Onderdeel van de training is de e-learning Ontregelaar in de zorg. Deze is vanaf woensdag 1 maart 2023 te volgen via www.ordz.nl/opleiding. Elevate Health ontwikkelde de e-learning in samenwerking met De Argumentenfabriek.

Wil je je inschrijven?
Klik hier