11 november 2022

Door Nena Nilou

16 jaar De Argumenten­fabriek: Sweet 16 feest!

Na zestien onvergetelijke jaren wilden we wat terugdoen voor al onze klanten en relaties: een Sweet 16 feest met lekker eten, dansen op goede muziek en leuke nieuwe mensen ontmoeten. De Amsterdam Klezmer Band heeft gespeeld en we hebben samen een live mindmap gemaakt met de centrale vraag waar we in 2023 samen over moeten gaan nadenken in de vorm van een denktank.

Wat fijn dat we ons zestienjarig bestaan met alle aanwezigen mochten vieren. We denken met een glimlach terug aan alle goede gesprekken en gezelligheid. Lekker eten, toplocatie, dansbare deuntjes… En vooral: leuke mensen! We konden ons geen betere verjaardag wensen. Dus: dank aan iedereen die er was.

We willen hen ook danken voor de deelname aan de eerste, enige echte denktankverkiezing óóit. Een unicum in de geschiedenis van de mensheid. Waarover moeten we in 2023 samen nadenken? Daarover dachten we op het feest samen na. Omdat we ook de komende zestien jaar de wereld een beetje beter willen maken. En omdat deze betere wereld begint bij samen helder denken.

Op de avond zelf brachten we alle ideeën live in kaart met een levensgrote mindmap. Inmiddels hebben we ook de vormgegeven versie met de oogst van de avond: ‘de Denktankkaart’. Stuk voor stuk ideeën die het doordenken waard zijn.

We deden er ook een belofte bij: met één van deze ideeën gaan we aan de slag. De uitslag van die verkiezing volgt volgende maand. Daar komen we snel op terug.

Voor nu: we hopen jullie snel weer te zien, in een denksessie of op de dansvloer. Op naar de volgende zestienjaar samen helder denken!

 

We hebben op het feest een mindmap gemaakt en nu vormgegeven.
Bekijk hem hier!

De foto’s!