Training

Masterclass Zó werkt de zorg – speciale editie gemeenteraadsverkiezingen

Locatie

Online

Duur

1 dagdeel, van 9 tot 11.30 uur

Kosten

€ 195 BTW vrij

Relevante fabriekers

Relevante fabriekers

De training is voor professionals die in en om de (publieke gezondheids)zorg werken: gezondheidsbevorderaars, leefstijlcoaches, praktijkondersteuners, beleidsmakers en adviseurs. We nemen je in vogelvlucht mee door het stelsel van publieke gezondheidszorg. We kijken naar de taak van de GGD en natuurlijk komt ook de bestrijding van covid-2019 aan bod. Om de opgedane kennis toe te passen op jouw eigen situatie, oefenen we met casuïstiek en met onze denkmodellen. Het resultaat: Je kent de basis van het stelsel voor publieke gezondheidszorg en je weet de weg om jouw doelen daarbinnen te bereiken.

Na het volgen van deze training ben je in staat om:

 • De plek van publieke gezondheidszorg in ons zorgstelsel uit te leggen
 • Jouw doelen helder te formuleren
 • De weg te vinden naar (samenwerkings)partners in preventie

Vragen?

Neem contact op met Gertrude van Driesten

gertrude@argumentenfabriek.nl
+31 6 8157 1092
Meer over Gertrude van Driesten

Programma

 • Introductie op het zorgstelsel

  Wat zijn de kerntaken van publieke gezondheidszorg? Wat regelt de Wet publieke gezondheid? Wat is de rol van gemeenten en wat doet de GGD? We behandelen relevante spelers en hun rol. En we kijken naar de belangrijkste geldstromen.

 • Oefenen met je eigen casuïstiek

  Nadenken over publieke gezondheidszorg werkt het best met concrete voorbeelden. We oefenen met vragen die we van tevoren van deelnemers ontvangen en met voorbeelden uit de media.

Praktische informatie

 • Doelgroep

  Deze online training is geschikt voor iedereen die betrokken is bij volksgezondheid, preventie, sociaal domein en bestrijding van covid-19. Denk aan gezondheidsbevorderaars, leefstijlcoaches, beleidsmakers en adviseurs. Zowel  bij (semi)publieke organisaties zoal als private partijen.

 • Lesmateriaal

  Bij deze online training ontvang je na afloop kosteloos het e-boek Zó werkt publieke gezondheidszorg, of naar keuze een ander e-boek uit de serie van Platform Zó werkt de zorg.

   

 • Onze trainers

  Deze training komt tot stand in samenwerking met Platform Zó werkt de zorg. De trainers hebben meerdere boeken op hun naam staan die zijn uitgegeven namens Platform Zó werkt de zorg.

 • Incompany

  Uiteraard is deze training ook incompany beschikbaar. Voor bestuurders en managers bieden we op verzoek een maatwerktraining aan. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

 • Korting

  Bij het bijwonen van drie trainingen aangeboden door Zó werkt de zorg krijg je 150 euro korting.