Thomas Bakker - Kaartenmaker

Hoe structureer je bergen informatie? Hoe vertaal je grootse vergezichten naar een tastbaar plan van aanpak? Hoe bepaal je wat er wel en geen prioriteit krijgt? Als kaartenmaker help ik deze vragen te beantwoorden. Mijn doel is namelijk: concrete oplossingen vinden voor ingewikkelde problemen.

Samen met opdrachtgevers maak ik probleemanalyses, formuleer ik concrete doelen en werk ik aan tastbare strategie├źn, bijvoorbeeld om regeldruk in de zorg te verminderen. Dit werk en de resultaten die het oplevert, maken van mij een enthousiaste en gedreven kaartenmaker.


Na mijn opleiding bestuurs- en organisatiewetenschap in Utrecht ben heb ik een aantal jaar gewerkt als adviseur Europese subsidies innovatie- en duurzaamheidsprojecten op te zetten. In 2017 werd ik lid van de denktank (Ont)Regel de Zorg die onder begeleiding van De Argumentenfabriek onderzoek deed naar bureaucratie in de zorg. Op dit moment werk ik behalve voor De Argumentenfabriek ook in het Spaarne Gasthuis als projectleider om het (Ont)Regelen in praktijk te brengen.