Sara Blink - Senior Openbaar bestuur

Complexe vraagstukken uiteenrafelen. Hoofd- van bijzaken onderscheiden. In heldere taal zinnen formuleren. Als senior Openbaar bestuur houd ik mij er dagelijks mee bezig. Bijvoorbeeld in projecten gericht op het uitdenken van een strategie of het in kaart brengen van waarden.

Met enthousiasme werk ik aan het inzichtelijk maken van vraagstukken voor opdrachtgevers binnen de sector Openbaar bestuur. Zo begeleidde ik voor de gemeente Den Helder denktrainingen 'Helder denken' en denksessies over hun planning & controlcyclus, maakte ik de Argumentenkaart over de vele bezoekers aan Amsterdam en bracht ik de waarden in kaart van het Nederlands burgemeestersambt voor het Nederlands Genootschap voor Burgemeesters. 


Naast het openbaar bestuur heb ik een grote interesse in voedselvraagstukken. Ik help graag nadenken over hoe ons voedselsysteem duurzamer, gezonder en eerlijker kan. Bij de fabriek begeleidde ik bijvoorbeeld een denktank over het verhogen van de consumptie van groenten en fruit en sessies over kringlooplandbouw


In 2010 ben ik afgestudeerd in internationale betrekkingen en internationale organisaties. Na een korte periode bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de gemeente Amsterdam werk ik sinds 2012 met veel plezier bij De Argumentenfabriek. 


Heb je een vraagstuk, wil je eens samen nadenken over wat De Argumentenfabriek voor je kan betekenen of ben je nieuwsgierig naar wat we doen? Neem dan vooral contact met me op, ik praat graag met je verder.