Gertrude van Driesten - Senior Zorg

Iedereen heeft of krijgt te maken met gezondheidszorg. En er zijn verschillende meningen over hoe de zorg beter kan worden georganiseerd. Hoe wérkt de zorg eigenlijk? Wat zijn de feiten? Wat vinden we belangrijke waarden? Helder denken over deze complexe vragen helpt!

Binnen de Argumentenfabriek werk ik als senior kaartenmaker voor de sector Zorg. In deze functie komen mijn inhoudelijke, politiek-bestuurlijke en creatieve expertise samen. Als afgestudeerd gezondheidswetenschapper en Master of Public Health werkte ik hiervoor in strategische beleids- en communicatiefuncties bij onder andere de VNG, GGD Nederland, NPCF en Bloei! Consult (eigen onderneming). Daarnaast ben ik gastdocent bij de NSPOH en intervisiebegeleider.


Met mijn kennis van de zorg, enthousiasme en humor kan ik u helpen om ingewikkelde zorgvraagstukken te ontrafelen, de afzonderlijke onderdelen te ordenen en deze concreet te verwoorden. Of het nu gaat om het formuleren van een cultuurambitie, een digitale keuzehulp (voor patiënten), een argumentenkaart of het begeleiden van een strategietraject.


Wilt u zien wat onze denksessies naast draagvlak nog meer hebben opgeleverd? Neem een kijkje in onze etalage. En heeft u een wens of een sluimerend idee? Ik help u graag.