Frank Kalshoven - Directeur

Helder denken kan de wereld beter maken, dat is mijn diepe overtuiging. Het is de belangrijkste reden waarom Kees Kraaijeveld en ik begin 2006 De Argumentenfabriek hebben opgericht en daar nu vol trots de directeuren van zijn.

Kees Kraaijeveld - Directeur

Hoe kunnen we samen een probleem aanpakken? Hoe benut ik de kennis van mijn collega's? Hoe nemen wij een weloverwogen besluit? Hoe overtuigen we anderen van ons standpunt? Dit soort vragen – het type vragen waarmee onze klanten dagelijks de Fabriek bellen – inspireren me al mijn hele volwassen leven.

Katrin Weber - Directeur en Chef Bouwen en wonen

Structuur aanbrengen in een berg informatie, nadenken over strategie - van trend tot implementatie, met en voor mensen aan de slag gaan, mooie dingen maken. Hier ben ik graag mee bezig. Denken en doen.

Maarten Gehem - Directeur en Chef Veiligheid

Cyberaanvallen, klimaatverandering, ondermijning. Hoe gaat jouw departement, organisatie of bedrijf om met razendsnelle veranderingen in het veiligheidsdomein? Sinds 2016 denk ik met veel plezier na over dit soort veiligheidsvragen, met groepen betrokkenen en experts - van burgers tot beleidsmakers en burgemeesters.

Suzanne Weusten - Oprichter Denkacademie

Ik ben van huis uit psycholoog en doceerde enige tijd psychologie op een HBO. Daarna maakte ik de overstap naar de journalistiek. Ik was onder andere hoofdredacteur van Psychologie Magazine en lid van de hoofdredactie van de Volkskrant.

Shaun Lednor - Chef Trainingen

Hoe denk je helder na? Of nog fundamenteler: hoe denk je überhaupt na? We denken de hele dag door, maar reflecteren zelden op ons denkwerk. Hoogstens op de resultaten ervan, maar niet op het denkproces zelf. Terwijl er een hoop over ons denken te leren is. Mensen inzicht geven in het denken, en gereedschap aanbieden voor helder denkwerk, dat is wat De Denkacademie doet.

Anouk Mulder - Chef Onderwijs

Het belang van onderwijs staat als een paal boven water: het biedt ons een basis waar we ons verdere leven wat aan (kunnen) hebben. Maar hoe bereid je je leerlingen of studenten voor op een snel veranderende wereld en arbeidsmarkt? En hoe ga je om met uitdagingen zoals het lerarentekort? Dat is slechts een van de vele interessante vragen waar het onderwijs mee te maken heeft. Ik zet er als Chef Onderwijs graag mijn kennis en kunde voor in.

Kees Wessels - Chef Zorg en welzijn

Alles overzien om de juiste keuzes te maken, inzicht hebben en helder uitleggen wat er speelt. Dat is in de complexe wereld van de zorg nog niet zo makkelijk. Daarom zet ik als Chef Zorg mijn kennis en kunde met groot plezier in om een uitweg te vinden in het informatiedoolhof dat de zorg regelmatig is.

Dries Bartelink - Chef Openbaar bestuur

Overzicht van complexe vraagstukken, beter beleid, duidelijke debatten, grondig draagvlak, weloverwogen besluitvorming, effectieve communicatie en beter opgeleide medewerkers. Het is greep uit de voordelen van ons werk voor overheden. Als Chef Openbaar bestuur zet ik mijn kennis, kunde en ervaring graag in om bestuurders en ambtenaren te helpen met helder denken.