Voorbeeldwerk

Denkbegeleiding, dat is ons werk. Klinkt eentonig, maar in de praktijk is de variëteit fascinerend groot. Inhoudelijk werken we in tal van sectoren, maar de uiteenlopende vraagstukken van onze klanten vergen vanzelfsprekend steeds een andere aanpak. 

 

undefined

 

Bekijk een aantal voorbeeldprojecten waar we met andere klanten aan werkten. 

Diensten

Misschien ken je De Argumentenfabriek van een strategietraject? Wellicht heb je bij ons in een denksessie gezeten? Heb je een van onze apps op je tablet staan? Of ken je ons van onze Argumentenkaarten, van een lezing, een column of onze boeken? De Fabriek heeft steeds meer verschijningsvormen.

undefined

Bekijk een overzicht van de diensten die we leveren. Wil je meer weten? Schroom niet en bel of mail.

 

Producten

De Argumentenfabriek helpt mensen en organisaties helder denken. Het visualiseren van informatie is daarbij een essentieel middel, eerst om de informatie te ordenen, daarna om het resultaat van het denkwerk helder en transparant te presenteren. Deze pagina toont voorbeelden van de verschillende manieren waarop wij informatie en data (interactief) visualiseren. 

undefined

 

Lees meer over onze productencatalogus

 

Sectoren van De Argumentenfabriek

Zorg, economie, onderwijs: in welke sectoren en onderwerpen zijn we gespecialiseerd?

In principe is ons denkgereedschap toepasbaar op elk onderwerp. Uitgangspunt is: de klant komt met de inhoudelijke kennis, wij brengen structuur en consistentie aan. In de praktijk ligt dat soms anders. Enkele onderwerpen zijn te specialistisch om als generalist het denkwerk goed te kunnen begeleiden. Daarom werken bij de Fabriek specialisten die veel ervaring hebben met vraagstukken uit specifieke sectoren, zoals zorg, ruimtelijke ordening, onderwijs en de financiële sector. Anderen zijn weer meer gefocust op datavisualisatie en trainingen.

undefined

Lees meer over de verschillende sectoren.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van huidige projecten, onze activiteiten en ander nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via onze website. 

Eerder verschenen nieuwsbrieven: 

Nieuwsbrief - april 2017

Nieuwsbrief - maart 2017

Nieuwsbrief - december 2016

Nieuwsbrief - september 2016

Nieuwsbrief - april 2016

Nieuwsbrief - december 2015

Nieuwsbrief - september 2015

Nieuwsbrief - juli 2015 

 

 

 

 

Winkelen

Nieuwsgierig geworden naar eerder werk van De Argumentenfabriek? In onze webwinkel kun je kaarten, boeken en kaartenboeken kopen en downloaden. De producten zijn ingedeeld per sector, zodat je makkelijk de publicaties kunt opvragen die relevant zijn voor jou. 

undefined

Bezoek de webwinkel