Presentatie kaartenboek gemeente Den Haag

De strategen van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling van de gemeente Den Haag (DSO) hebben voor het nieuwe college hun bijdrage aan de stad uitgewerkt. Op woensdag 19 maart presenteert De Argumentenfabriek het resultaat aan de directie.

Dit resultaat is voor DSO de inbreng in de aanstaande onderhandelingen voor het nieuwe college van B en W. Wat voor Den Haag ziet DSO voor zich? Wat gaat DSO bijdragen aan deze stad?

De Strategische bijdrage DSO 2014-2018 doorloopt de drie denkstappen Analyseren, Koers bepalen en Concretiseren. In de analysefase hebben we de trends en factoren geïnventariseerd die relevant zijn voor DSO. In de volgende stap hebben we gekeken naar 1) welke generieke doelen van de gemeente dient DSO? en 2) wat is de bijdrage van DSO aan deze gemeentedoelen? In de laatste stap, Concretiseren, heeft DSO op een rij gezet met welke concrete projecten en activiteiten de dienst deze bijdrage gaat realiseren.

Meer weten over hoe gemeenten kunnen nadenken over hun ambities? Schroom niet en neem dan gerust contact op: 020-4124001.