Verklaring privacy en persoonsgegevens

De privacy van onze klanten, collega’s en partners vinden we erg belangrijk. Om zaken te kunnen doen, delen jullie je persoonsgegevens met ons. We gaan daar vanzelfsprekend zorgvuldig mee om, conform de eisen die de Europese privacy verordening (AVG) ons stelt. Zie voor meer betrouwbare informatie over de AVG de website van de Autoriteit Persoonsgegevens

Webwinkel
Mocht je een contract met ons hebben gesloten of iets hebben gekocht in onze webwinkel, dan slaan we je gegevens op in een van onze beveiligde databases. We geven je informatie nooit door aan derden.

Nieuwsbrieven
Je kunt je aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven. Daarvoor hebben we niets anders van je nodig dan je e-mailadres. Wil je op de hoogte blijven van wat we bij de fabriek allemaal doen? Schrijf je dan hier in. Wil je nieuws van de Denkacademie? Klik dan hier. Wil je weten wat ons Platform Zó werkt de zorg allemaal doet? Dat kan hier. Wil je een nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven gaat al even makkelijk. Voor De Argumentenfabriek hier, voor Zó werkt de zorg hier en de Denkacademie hier.

Meer weten, wijzigen of verwijderen
Wil je weten wat we van je weten, wil je je persoonsgegevens inkijken, of wil je gegevens laten wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Stuur dan een mail aan secretariaat@argumentenfabriek.nl.

Google Analytics
Om meer te leren over wat wel en niet werkt op onze websites, maken we gebruik van Google Analytics, een analysegereedschap van Google. Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde "cookies" (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om zo het gebruik van onze websites te kunnen analyseren.

Als je niet wilt dat Google cookies opslaat kun je dit uitzetten in de instellingen van je browser. Ook kun je bij Google uitzetten dat ze gebruik maken van de gegevens die je door hun cookies hebt gegenereerd. Dat door een opt-out browser add-on te installeren. Die add-on vind je hier: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming vind je bij de voorwaarden van Google Analytics of bij het privacy overzicht van Google Analytics.

Wat als er iets mis gaat?
Als gezegd: we gaan zeer zorgvuldig om met alle persoonsgegevens die jullie aan ons toevertrouwen. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan, dan zullen we dat melden. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft hiervoor in 2015 de ‘beleidsregels meldplicht datalekken’ opgesteld. Daar houden we ons aan.

Over deze verklaring
Dit is de Privacy-verklaring van De ArgumentenFabriek Groep, bestaande uit De Argumentenfabriek Groep B.V., De Argumentenfabriek B.V. en De Argumentenfabriek Denkacademie B.V.. Heb je vragen over deze verklaring? Schroom niet en mail naar secretariaat@argumentenfabriek.nl