Resultaat door helder denken

Wij zijn het denkbedrijf voor heldere argumentatie en strategie. Onze klanten nemen stevige strategische beslissingen doordat wij hun denkwerk in goede banen leiden. We brengen wijdlopige discussies terug tot de kern, maken argumentatie helder en bieden overzicht met onze fraaie visualisaties.

Ben jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar denkbegeleiders/kaartenmakers.

Scroll verder

Nieuws van De Argumentenfabriek

Meer
De Argumentenfabriek zoekt denkbegeleiders/kaartenmakers vrijdag 21 september 2018
De Argumentenfabriek groeit gestaag!
Lees meer
De Omgevingswet als kans voor een gezondere leefomgeving woensdag 19 september 2018
Welke kansen biedt de Omgevingswet voor de organisatie Jongeren Op Gezond Gewicht? Deze vraag beantwoordden deskundigen tijdens drie denksessies onder leiding van Dries Bartelink en Marit Lüschen van De Argumentenfabriek.
Lees meer
Huwelijk opbreken of huwelijk in stand houden? vrijdag 14 september 2018
Scheiden of blijven? Een intens moeilijke en zeer complexe beslissing. Onze Argumentenkaart, gemaakt in opdracht van de Volkskrant in 2008, helpt mensen om hier helder over na te denken.
Lees meer
Belangenhebbendenkaart Huisvestingsverordening Holland Rijnland dinsdag 11 september 2018
Wat vinden mensen belangrijk bij de verdeling van sociale huurwoningen in de regio Holland Rijnland? Holland Rijnland, samenwerkingsorgaan van veertien gemeenten, ging hierover in gesprek met een brede groep belanghebbenden, van woningzoekende, corporatie tot zorginstelling en gemeente.
Lees meer
Wat betekent Sociale Innovatie voor de wereldwijde uitzendbranche? maandag 10 september 2018
De internationale uitzendbranche wil blijven vernieuwen. De World Employment Confederation (WEC), waarin nationale brancheorganisaties en grote uitzendorganisaties zijn vertegenwoordigd, vroeg ons daarom mee te helpen denken over sociale innovatie.
Lees meer
Vanuit welke werkhoudingen willen wij werken om de verbeterdoelen van de Omgevingswet te realiseren? maandag 10 september 2018
Deze kaart is een eerste aanzet tot een Cultuurkaart voor provincies en gemeenten. Met hulp van deze kernwaarden en werkhoudingen zijn ambtenaren van gemeenten en provincies in staat de verbeterdoelen van de Omgevingswet te bereiken.
Lees meer
Map