Resultaat door helder denken

Wij zijn het denkbedrijf voor heldere argumentatie, strategie en rekenwerk. Onze klanten, uit diverse sectoren, nemen gefundeerde strategische beslissingen doordat wij hun denk- en rekenwerk in goede banen leiden. We brengen wijdlopige discussies terug tot de kern, en dragen met onze diensten bij aan een weloverwogen besluitvorming. We bieden inzicht en overzicht door fraaie visualisaties en andere (digitale) producten.

Scroll verder

Nieuws van De Argumentenfabriek

Meer
Geboortezorg in beeld in drie overzichtelijke visualisaties donderdag 2 juli 2020
Waar vinden de meeste bevallingen plaats, thuis of in het ziekenhuis? En hoeveel kinderen worden er eigenlijk jaarlijks geboren? Met drie overzichtelijke visualisaties geven we inzicht in de geboortezorg, de zorg voor moeder en kind tijdens en na de zwangerschap in Nederland. Iedereen kan ze bekijken in de gratis app van Zó werkt de zorg.
Lees meer
Beter beleid in plaats van extra geld voor probleemwijken donderdag 2 juli 2020
Een sociaal offensief tegen tweedeling in steden. Actie en geld voor kwetsbare wijken. Het is de kern van het manifest van vijftien burgemeesters dat op 16 juni verscheen.
Lees meer
Platform Toekomst van Arbeid geeft boost aan hervormingen werken, leren en sociale zekerheid dinsdag 30 juni 2020
Groei van de economie en de werkgelegenheid. Hogere welvaart én een toekomstbestendige arbeidsmarkt. Met dit vooruitzicht presenteert het Platform Toekomst van Arbeid (PTA) vandaag een reeks aanbevelingen over werken, leren en verzekeren in de toekomst.
Lees meer
In de maak: Zó werkt de ggz woensdag 24 juni 2020
Bijna vier op de tien Nederlanders krijgen op een moment in hun leven te maken met psychische problemen. Deze mensen komen terecht bij een zorgverlener in de geestelijke gezondheidszorg, vaak afgekort tot ggz.
Lees meer
Denktank Toekomst van de Woningmarkt op vastgoedbeurs Provada Live dinsdag 23 juni 2020
Op 17 juni was de eerste editie van de virtuele vastgoedbeurs Provada Live. Vier partners van de Denktank Toekomst van de Woningmarkt waren hier aanwezig om te spreken over de waarden van wonen.
Lees meer
Publicatie boek De Toekomst van de Woningmarkt dinsdag 16 juni 2020
Vandaag vindt de virtuele vastgoedbeurs Provada Live plaats. Hier publiceren we ons boek De Toekomst van de Woningmarkt: De waarde van wonen.
Lees meer
Map