Resultaat door helder denken

Wij zijn het denkbedrijf voor heldere argumentatie en strategie. Onze klanten nemen stevige strategische beslissingen doordat wij hun denkwerk in goede banen leiden. We brengen wijdlopige discussies terug tot de kern, maken argumentatie helder en bieden overzicht met onze fraaie visualisaties.

Scroll verder

Nieuws van De Argumentenfabriek

Meer
'Een overschot is een voordeel voor een volgend kabinet' vrijdag 11 augustus 2017
Wat is fijner dan een demissionair kabinet en een trage formatie? Althans, als de economie fijn op stoom is en er zich geen acute internationale crises aandienen? In zo’n situatie is het nog fijner als het demissionaire kabinet nog struikelt ook.
Lees meer
Ben jij onze nieuwe collega? dinsdag 8 augustus 2017
De Argumentenfabriek zoekt een nieuwe online communicatiemedewerker.
Lees meer
Kom van dat dak af, dakdekker vrijdag 28 juli 2017
"Zouden mensen met een zwaar beroep eerder met pensioen moeten? Neen! Het klinkt weliswaar sympathiek, maar is de verkeerde oplossing voor een serieus vraagstuk."
Lees meer
Meld je aan voor de Zomerschool van De Denkacademie dinsdag 25 juli 2017
Heb je wel eens het gevoel dat je overspoeld wordt door informatie? Vind je het moeilijk om een beslissing te nemen? Wil je leren hoe je beter kunt argumenteren?
Lees meer
Waarom ik soms alvast een voorschot op mijn pensioen neem maandag 24 juli 2017
Na ruim twee maanden zwerven is Frank Kalshoven (directeur De Argumentenfabriek) weer in het land. En beveelt iedereen aan ook eens een langere rustpauze in te lassen.
Lees meer
Welke informatie is nog betrouwbaar? vrijdag 7 juli 2017
De democratie is een permanent verwerkingsproces van informatie, maar welke informatie is nog betrouwbaar? En word je alleen maar bevestigd in je mening in wat je toch al vond wanneer je kijkt naar informatie op het internet? Deze zondag spreekt Het Filosofisch Kwintet van Human over propaganda, nepnieuws en de rol van het internet binnen de serie over democratie.
Lees meer
Map