Resultaat door helder denken

Wij zijn het denkbedrijf voor heldere argumentatie en strategie. Onze klanten nemen stevige strategische beslissingen doordat wij hun denkwerk in goede banen leiden. We brengen wijdlopige discussies terug tot de kern, maken argumentatie helder en bieden overzicht met onze fraaie visualisaties.

Wie we zijn


Wat is De Argumentenfabriek precies en wie werken er allemaal? Leer over onze ontstaansgeschiedenis, maak kennis met de Fabriekers en lees meer over wat ons drijft in het werk dat we doen. Hier vind je ook een overzicht van (een selectie) klanten die we hebben geholpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze producten en diensten

Misschien ken je De Fabriek van een strategietraject? 

Wellicht heb je bij ons in een denksessie gezeten? Heb je een van onze apps op je tablet staan? Of ken je ons van onze Argumentenkaarten, van een lezing, een column of onze boeken? De Fabriek ontwikkelt samen met haar klanten kaarten, visualisaties, teksten, boeken en mindmaps. Om deze producten te kunnen maken, bieden we verschillende producten en diensten aan. Bekijk het werk van De Argumentenfabriek en lees meer over in welke sectoren we werkzaam zijn. 

 

undefined

 

Waarom De Argumentenfabriek?

Het inhuren van de Argumentenfabriek vergt wat van een organisatie, dat spreekt. Het kost geld. Het kost tijd. En met de Fabriekers halen onze klanten stevige tegensprekers in huis. Gelukkig zijn er ook voordelen. Samen met onze klanten brachten we deze voordelen in kaart. 

 

 


 

Paul van Driessen
De Argumentenfabriek heeft ons op inspirerende wijze helpen nadenken over onze toekomst. Dankzij hun professionele aanpak en begeleiding hebben we de kernbegrippen en waarden daarachter op een andere manier omschreven en in een interactief proces afgewogen en afgeruild.
Paul van Driessen, Vice-voorzitter Pensioenfonds Sanoma Nederland

 

Winkelen

Geïnteresseerd in een van onze kaarten? Of wil je een van onze boeken lezen?
In onze winkel zijn onze papieren producten te koop, en in veel gevallen ook te downloaden. 

 

Heb je vragen over producten? Neem contact op met De Argumentenfabriek

De Verbeterfabriek: hoe kan het beter?

De Argumentenfabriek bestaat tien jaar, en dat vieren we! 

Jubileum

 

In de afgelopen tien jaren hebben we veel vraagstukken in kaart gebracht, en samen met relaties en klanten nagedacht over hoe we de wereld beter kunnen maken. In het verlengde daarvan ontstond De Verbeterfabriek: in 2016 behandelden we vier thema's waar we samen met onze relaties over willen nadenken. Wat is de situatie nu? En hoe kan dat beter?

Voorafgaand aan iedere bijeenkomst verzamelden we relevante informatie in een dataverhaal.

Heb je ook interesse in een dataverhaal? Neem contact op met Bas Broekhuizen.  

Map