Fabrieker

Swaan van Iterson

Senior Veiligheid

Sectoren

Veiligheid

Veel veiligheidsvraagstukken zijn zogenaamde wicked problems: complexe uitdagingen waarin tegengestelde belangen flink met elkaar kunnen botsen. En dat ook nog in een snel veranderende context. Als professional kan het behoorlijk uitdagend zijn om helder inzicht te krijgen in veiligheidsvraagstukken. Des te bevredigend is het om even afstand te nemen van de dagelijkse hectiek en deze vraagstukken goed uit te pluizen.

Ik vind het een groot voorrecht om samen met experts- van bestuurders tot ervaringsdeskundigen uit de praktijk- na te denken over de veiligheidsvraagstukken van deze tijd. Als adviseur kennisontwikkeling radicalisering en polarisatie bij de Rijksoverheid heb ik veel ervaring opgedaan met het scherp krijgen van de inzet op (sociale) veiligheidsvraagstukken. Of het nu gaat om het grip krijgen op een thema, het uitdenken van een visie of het definiëren van de beleidsinzet.

Met heel veel plezier zet ik mijn passie voor denkwerk als Senior Veiligheid voort bij De Argumentenfabriek. Ik geniet ervan om verschillende perspectieven op een thema bijeen te brengen en de voorwaarden te scheppen voor een verrijkend en verhelderend gesprek. Dit doe ik samen met maatschappelijke organisaties, private partijen, overheidsinstanties en andere belanghebbenden.

Wil jij weten wat De Argumentenfabriek voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met me op. Ik denk graag met je mee!