Fabrieker

Silvie Zonderland

Senior Kansengelijkheid en Werk

Structuur aanbrengen in complexe vraagstukken, ophalen wat (ervarings)deskundigen vinden, nadenken over oplossingen voor een betere toekomst en deze vertalen naar concrete acties. Dat is waarvoor je me kan wakker maken. Ik vind het leuk om niet voor, maar mét anderen te denken, gebruikmakend van mijn eigen kennis en denkkracht.

Bij De Argumentenfabriek hou ik me voornamelijk en het liefst bezig met de kansengelijkheid en werk. Wat zijn voor kwetsbare jongeren belangrijke veranderingen als ze 18 jaar worden? Welke scenario’s zijn er voor herinrichting van kinderopvang en wat zijn de effecten hiervan op de kinderopvang? Hoe kan Nederland beter werken in de toekomst en wat betekent dat voor hoe we werken, leren en verzekeren hebben georganiseerd? Dit zijn een paar van de vragen waarover ik de afgelopen jaren heb nagedacht.

Door samen een denkproces te doorlopen komen we tot scherpe en gedragen uitkomsten. De energie die vrijkomt in een denksessie is een van de aspecten die bijdragen aan mijn werkplezier.

Heb je een vraagstuk over kansengelijkheid en/of werk? Ben je benieuwd wat De Argumentenfabriek voor je kan betekenen? Neem gerust contact op.

Silvie Zonderland werkte mee aan: