Fabrieker

Remko Visser

Kaartenmaker

Sectoren

Werk

Moeilijk is leuk. Bij deze basisinstelling op onze Cultuurkaart sluit ik me van harte aan. De uitdaging om van een veelheid aan informatie een overzichtelijk geheel te maken, zal me in die zin nooit vervelen.

Wat ik leuk vind aan mijn werk is bovendien de hoeveelheid belanghebbenden. Ieder onderwerp heeft vanzelfsprekend verschillende invalshoeken. En pas wanneer deze alle aan bod zijn gekomen, kun je de omvang ervan op waarde schatten. Vervolgens komt de taak hier een balans in te zoeken; alle posities uit te vragen en tot de kern van het onderwerp te komen. Eenmaal gevonden begint het werk om alle input te structureren in posities, verscheidene waarden en argumenten. Wat hieruit komt is van de deelnemers. En van de klant. Maar wat van mij is, is de mogelijkheid om iedere dag een stukje slimmer te worden van mijn werk.

Met een academische achtergrond in de filosofie mag je van mij de nodige analytische scherpte verwachten. Mijn werkervaring als ondernemer in de bouw staat garant voor een praktische insteek. Bovendien heb ik voor een landelijke netwerkorganisatie in de zorg gewerkt, en heb ik de nodige ervaring in het samenbrengen van verschillende belanghebbenden.