Fabrieker

Majelle Verbraak

Samen ingewikkelde vraagstukken uitdenken. Partijen bij elkaar brengen, kennis boven tafel krijgen en besluiten doordenken. Dat is wat ik als denkbegeleider met veel plezier bij De Argumentenfabriek doe. Liefst voor vraagstukken rond energie en duurzaamheid. Het is een uitdaging steeds weer tot de kern van het vraagstuk te komen en overzicht te bieden in het woud aan informatie.

De transities waarvoor we staan zijn razend complex. Juist dan is het van belang om vanuit verschillende perspectieven na te denken. Met overheden én bedrijven, consumenten én producenten, enthousiastelingen én critici. Als betrokken denkbegeleider help ik – samen met fijne collega’s – de feitenbasis op orde te krijgen, hoofd- van bijzaken te onderscheiden, gezamenlijke grond te vinden, tunnelvisie te voorkomen en informatie te structureren. Het motiveert me om samen vraagstukken uit te denken over de moeilijke keuzes waar we als land voor staan. Om bij te dragen aan inzicht en overzicht hierin.

Ik ben breed opgeleid: een bachelor Filosofie, een master Europese Unie Studies en een master Environment and Resource Management (cum laude). Daarna heb ik in de wetenschap gewerkt op een milieu-economieafdeling. Duurzaamheid vormt hierin de rode draad en bij de Fabriek help ik klanten dan ook graag bij het uitdenken van vraagstukken op dit thema. Of het nu gaat om een inhoudelijke kwestie of over het uitdenken van een proces of strategisch vraagstuk.

Nieuwsgierig wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je eens sparren over jouw vraagstuk? Bel of mail gerust. Ik ben benieuwd naar je verhaal.

Majelle Verbraak werkte mee aan: