Fabrieker

Liza Sandtke

Kaartenmaker

Nadenken over ingewikkelde vraagstukken en (mij af)vragen hoe iets precies zit, dat is iets wat ik van kinds af aan veel doe. Tijdens mijn studie Engineering Policy Analysis (TU Delft) viel mijn oog op een argumentenkaart in de krant. In één blik werd een lastig onderdeel van het zorgstelsel me duidelijk. Vanaf dat moment wilde ik graag bij de Fabriek werken. Dat doe ik nu met veel plezier als kaartenmaker.

Ik ben afgestudeerd op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en stedenbouw. Vanuit deze hoek denk ik graag na over hoe we onze leefomgeving ruimtelijk zo kunnen inrichten dat we met veel mensen op een klein stukje aarde duurzaam samen kunnen leven. Als kaartenmaker bij De Argumentenfabriek werk ik hieraan en hou ik me naast de gebouwde omgeving bezig met bredere maatschappelijke vraagstukken. Denk aan de zorg, het onderwijs en andere sectoren die gaan over het toekomstbestendig vormgeven van de samenleving. Deze multidisciplinaire blik op de wereld vind ik bijzonder interessant en maakt me nieuwsgierig.

Iedere keer is het bijzonder om tijdens onze denksessies te merken hoe een groep gezamenlijk in staat is in korte tijd de meest complexe vraagstukken uit te pluizen en overzichtelijk te maken. Iets waar ik graag aan mee werk.