Fabrieker

Gertrude van Driesten

Chef Sociaal Domein

Als er één plek in Nederland is waar helder denkwerk helpt, dan is dat het sociaal domein. Laten we dit weer overzichtelijk, eenvoudig en begrijpelijk maken voor de mensen. Als Chef sociaal domein ga ik hiervoor.

Al meer dan twintig jaar zet ik me in voor een wereld, waarin iedereen kan meedoen en ertoe doet. Sinds 2017 bij De Argumentenfabriek, waar ik verantwoordelijk ben voor ons werk in het sociaal domein en complexe projecten leid voor overheden, kennisorganisaties en uitvoerders.

Onze helderdenkenaanpak leidt tot overzicht, beter beleid, duidelijk debat, grondig draagvlak, weloverwogen besluiten en betere samenwerking. Geen overbodige luxe in het werkveld waar alle ondersteuning en zorg voor mensen samenkomt. Wil jij dit ook ervaren? Neem contact met me op.

Wie ben ik?

Een doorgewinterde, behendige project- en denkbegeleider met inhoudelijke kennis op het brede gebied van sociaal domein en zorg. Ik combineer deze kennis met een doordachte procesmatige aanpak en laveer soepel tussen politiek bestuurlijke en uitvoeringsvragen. Eerder werkte ik in strategische functies bij onder andere VNG en GGD GHOR Nederland. Ik ben opgeleid als Gezondheidswetenschapper en Master of Public Health.